Як правило я не коментую відвідувані мною закладу, але випадково опинившись ввечері 06.07.12 р в “Beer home» промовчати неможливо. Але про все по порядку. Час було обмежено відправленням поїзда, але дозволяло зайти, задовольнити цікавість, спробувати пивко. Попереднє відвідування (02.11 г) не склалося через відсутність у мене готівки або відсутності терміна для розрахунку біля ресторану і я змушений був пішов пообідати й дегустувати пиво у «Віват провінцію». Але інтерес не згасав і ось я знову тут. Дегустаційного набору не виявилося, і ми вирішили замовляти по 0,3 л кожного сорту. Представлено чотири сора: світле пиво, червоне, темне і сезонне «Легкий Ель». Природно почали зі світлого пива і попросили якусь закуску. Саме швидке що зміг запропонувати офіціант - свинячі вуха, не знаючи смажені вони або копчені, як потім виявилося мариновані. Але зате чесно зізналася, що всі готуватися довго (навіть піца), тому як – всі продукти натуральні, свіжі і пиво у них живе, натуральне і тд, і тп. Молодця!!! Відразу видно що над персоналом працюють, підтримується концепція, ну прям еко-ресторан. Ось тільки прилади до їжі не прийнято виносити, а навіщо ж пальці є)))) І ось цей довгоочікуваний момент, нарешті несуть пиво, в горлі пересохло, без піни – та й ладно, підношу до носа і отримую найсильніший удар аромату. Без ковтка, в пиві виявляється неймовірну кількість вад – наочний посібник для студентів. Гнильний, мишачий, гнойовий, молочнокислі бацили – приголомшливий букет. Наступним було червоне. Один келих 0,3 л на трьох – не ризикуємо. Складно описати, т. к. не прийшли до тями від світлого, але нічого не помітили. І келих темного пива підвів риску і вбив в моїй свідомості цей заклад. Нокаут!!! Вибачте за прямоту і відвертість, але запах гівна в пиві – ЖАХ!!!! Настрій підняла нам адміністратор. Вислухавши нашу претензію до якості пива, вона на морозі поцікавилася: «Так що мені робити, уносить пиво? » І спробувала переконати нас у зворотному щодо якості пива. Адже їх директор (гуру пивоваріння) кожен день з ранку пробує пиво і претензій не має, а ми тут приїхали, розумієш, носом крутимо)))). За всі понюханное пиво були змушені розплатитися, т. к. спілкування з адміністрацією все одно, що битися головою об стіну. ПИВО ПИТИ В «BEER HOME» НЕБЕЗПЕЧНО ДЛЯ ЗДОРОВ'Я.
Останні відгуки.
Як правило я не коментую відвідувані мною закладу, але випадково опинившись ввечері 06.07.12 р в “Beer home» промовчати неможливо. Але про все по порядку.
Час було обмежено відправленням поїзда, але дозволяло зайти, задовольнити цікавість, спробувати пивко. Попереднє відвідування (02.11 г) не склалося через відсутність у мене готівки або відсутності терміна для розрахунку біля ресторану і я змушений був пішов пообідати й дегустувати пиво у «Віват провінцію». Але інтерес не згасав і ось я знову тут.
Дегустаційного набору не виявилося, і ми вирішили замовляти по 0,3 л кожного сорту. Представлено чотири сора: світле пиво, червоне, темне і сезонне «Легкий Ель». Природно почали зі світлого пива і попросили якусь закуску. Саме швидке що зміг запропонувати офіціант - свинячі вуха, не знаючи смажені вони або копчені, як потім виявилося мариновані. Але зате чесно зізналася, що всі готуватися довго (навіть піца), тому як – всі продукти натуральні, свіжі і пиво у них живе, натуральне і тд, і тп. Молодця!!! Відразу видно що над персоналом працюють, підтримується концепція, ну прям еко-ресторан. Ось тільки прилади до їжі не прийнято виносити, а навіщо ж пальці є))))
І ось цей довгоочікуваний момент, нарешті несуть пиво, в горлі пересохло, без піни – та й ладно, підношу до носа і отримую найсильніший удар аромату. Без ковтка, в пиві виявляється неймовірну кількість вад – наочний посібник для студентів. Гнильний, мишачий, гнойовий, молочнокислі бацили – приголомшливий букет. Наступним було червоне. Один келих 0,3 л на трьох – не ризикуємо. Складно описати, т. к. не прийшли до тями від світлого, але нічого не помітили. І келих темного пива підвів риску і вбив в моїй свідомості цей заклад. Нокаут!!! Вибачте за прямоту і відвертість, але запах гівна в пиві – ЖАХ!!!!
Настрій підняла нам адміністратор. Вислухавши нашу претензію до якості пива, вона на морозі поцікавилася: «Так що мені робити, уносить пиво? » І спробувала переконати нас у зворотному щодо якості пива. Адже їх директор (гуру пивоваріння) кожен день з ранку пробує пиво і претензій не має, а ми тут приїхали, розумієш, носом крутимо)))). За всі понюханное пиво були змушені розплатитися, т. к. спілкування з адміністрацією все одно, що битися головою об стіну.
ПИВО ПИТИ В «BEER HOME» НЕБЕЗПЕЧНО ДЛЯ ЗДОРОВ'Я.