Соло Піца може і не саме фишенебелное заклад але те, що готують там погано це маячня. Персонал дійсно молодий досвід приходить поступово але вони прийшли працювати і працюють админестрацыя цілком компетентна, навіть уявіть Світла не тільки має поняття але і періодично виконує ці обязоности сама. На смак і колір товаришів немає.
Так до речі, якщо вам не сподобалося, може, проблема не в закладі а у вас особисто.
Огидна лавка. Погано навчений персонал, повільне обслуговування в купе з низькою якістю поданих страв не дозволяють поставити цього закладу оцінку більше 1.
Гаспаччо зі СМЕТАНОЮ і плаваючою БУРУЛЬКОЮ - просто хіт сезону. Мабуть у кухаря особливий - секретний рецепт приготування цієї страви.
22 грудня були в ДРІМ ТАУН з дитиною замовивши пицу МИСЛИВСЬКА принесли через 5 хв. дивно швидко ми обрадывались але коли побачили зверху товсто порезаную сиру цыбулю охренели і при цьому не пошкодувавши її, мало того так вони ще наваляли на пице 4 купки соусу САЦЕБЕЛІ офігєнно виглядало , сама заготівля вобще була испечена незрозуміло коли так як була сухою і дуже зажарена, ТАРІЛКИ БРУДНІ ДАЛИ , ВЗАГАЛІ НЕ ХОДІТЬ СЮДИ ЧИТАЙТЕ ВІДГУКИ ПРО ПІЦЕРІЯХ ЗАЗДАЛЕГІДЬ-ЩО Б НЕРАСТРАИВАТЬ СЕБЕ І ДИТИНУ.
Не смачно. Брудно. Не піца , а гавнишко. Обслуговування найгірше в Києві ! Сервісу нуль! Поважаючий себе людина туди явно не піде вдруге.... керівництво явно або не бачить усіх проблем або неприборкане в ресторанному справі... погано - нічого не сказати...і не треба говорити про повні посадки, в сушие ,наприклад, в тому ж Дриме, картина явно краще....
Останні відгуки.
Соло Піца може і не саме фишенебелное заклад але те, що готують там погано це маячня. Персонал дійсно молодий досвід приходить поступово але вони прийшли працювати і працюють админестрацыя цілком компетентна, навіть уявіть Світла не тільки має поняття але і періодично виконує ці обязоности сама. На смак і колір товаришів немає.
Так до речі, якщо вам не сподобалося, може, проблема не в закладі а у вас особисто.
Огидна лавка. Погано навчений персонал, повільне обслуговування в купе з низькою якістю поданих страв не дозволяють поставити цього закладу оцінку більше 1.
Гаспаччо зі СМЕТАНОЮ і плаваючою БУРУЛЬКОЮ - просто хіт сезону. Мабуть у кухаря особливий - секретний рецепт приготування цієї страви.
Пісяючий кондиціонер - родзинка закладу.