Мережа "Solo Pizza" →  Піцерія "Solo Pizza"


Піцерія "Solo Pizza"

Україна, Київ, просп. Оболонський, 1Б
+380 (44) 426-66-50
Веб-сайт
Курці зали    Некурящі зали    Парковка    Бронювання

Станції метро поруч з піцерією: 

Час роботи піцерію:
ПН-ВС: 10:00-22:00



Solo pizza – італійська піца, яка готується за традиційними рецептами на дуже тонкому тісті. У чотирнадцяти ресторанах мережі Соло піца Київ вас чекають справжня українська гостинність та смачна кухня. Крім того, тут можна замовити доставку улюблених страв в будь-який з районів міста. Великі піци Solo Pizza  - це відмінний варіант для галасливої і веселій компанії. Хітова Solopizza «Емілія Романья» з ароматним пармезаном, прошутто і руколою або пряна «Акапулько» для любителів гострих відчуттів? Будь-яка з них приїде прямо додому, гаряча і ароматна!



 



Меню Соло піца складається з більш ніж двадцяти варіантів піц, кожен з яких можна замовити в трьох різних діаметрах. Тут також є три види м'ясних бургерів, десерти та закуски. Ще одна приємна новина: всі Соло піца Києва в будні дні стоять на 50% дешевше. А в суботу та неділю при замовленні середньої піци ви отримуєте два келихи пива 0,33 або пляшку Кока-Кола, або, якщо ваш вибір впаде на саму велику сімейну Соло піцу, – два келихи пива 0,5 або дві пляшки Кока-Коли. Така пропозиція діє на постійній основі у всіх ресторанах мережі Solo Pizza Kiev. Крім того, спеціальні знижки та акції чекають іменинників, які вирішили відсвяткувати свій день народження в закладі або замовити доставку піци додому.


Читати все...
Рейтинг: 5.3 / 10. Голосов: 17

  Посещено - уже 1 посетитель

  Хочу пойти! - Вы первый!

Поделитесь пиццерией с друзьями:



Пицца. Что? Где? Когда? И пиццерии Киева.

Пицца: все гениальное просто! Человека, который не знал бы, что такое «пицца», сегодня нужно еще поискать. Простое блюдо из Апеннин завоевало огромную популярность во всем мире. Уже не одно столетие лепешка с томатами и сыром путешествует из страны в страну. Казалось бы, незатейливый рецепт, а число любителей этого блюда все растет. Разгадывать секрет успеха пиццы можно долго, но нужно ... читать дальше...


Поблизу:

Кав'ярня "Кофе тайм"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 1Б

Кав'ярня "Кофе хауз"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 1Б
+380 (44) 428-35-71

Піцерія "Челентано"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 1Б

Fast Food "Картопляна Хата"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 1Б
+380 (44) 428-36-49

Fast Food "McDonald's"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 26А

Суші-бар "СушиЯ"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 1Б
+38 (044) 428-36-29

Fast Food "McFoxy"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 1Б

Паб "Траллебус"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 20
+380 (44) 428-30-99

Fast Food "Печена картопля"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 1Б
+380 (44) 467-58-63

Суші-бар "ЯпонаХата"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 1Б
+380 (44) 428-32-64

Їдальня "L'Kafa Восточная домашняя кухня"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 1Б
+380 (44) 242-80-81

Кав'ярня "L'Kafa"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 1Б

Ресторан "Маракуйя"
Україна, Київ, Маршала Тимошенко, 29
+380 (44) 536-10-85

Ресторан "Мафия"
Україна, Київ, Маршала Тимошенка, 21
+380 (67) 572-17-62

Ресторан "Шехерезада"
Україна, Київ, просп. Оболонський, 1Б
+380 (44) 428-35-91

Відгуки про піцерії "Solo Pizza":

Светлана

- 11 января 2012

Соло Піца в Дрім Тауні на 3-му поверсі - найогидніше заклад, в якому мені доводилося бувати. Столики постійно брудні, замовлення приймають дуже довго, їжа теж залишає бажати кращого. Весь персонал молодий, недосвідчений і лінивий. Адміністратор закладу теж не зовсім уявляє, чим повинні займатися офіціанти і як вони повинні обслуговувати клієнтів. Завжди проходьте мимо! Враження самі-самі негативні!

Анна

- 4 февраля 2012

Ви не маєте поняття, що таке там працювати. Ви бачили хоч які там обсяги, скільки там столів. Ви можете тільки мовами чесати яке погане обслуговування. Будь ви на моєму помсти краще у вас не вийшло б - 70 столів, 400 посадачных місць, 20 офіціантів 12 з них стажистів, які поняття не мають, що таке еспресо, американо... не все так легко, як вам здається. Коли ви сидите і чекаєте замовлення... мені подобається, ви приходите в заклад і думаєте, як у ларке вам всі будуть віддавати, але вам ніхто не віддасть в зал не готову страву, вам цього не зрозуміти. Ви сидите з надутым особою і тільки що кричите можна швидше, йдіть на кухну і досмажте самі, може у вас це вийде краще, ніж у повора 5 розряду... ви знаєте я багато можу писати так мені стільки часу не вистачить... я дуже люблю свою роботу, і думаю, що надалі там обслуговування покращиться... але потрібно мати суто людське розуміння...

Рамила

- 24 февраля 2012

була з подругою в солопице 3 поверх дрім,замовили лате карамельний супер,понравилься бармен смаглявий,навіть залишили йому чаевой!!!

Лариса

- 24 февраля 2012

Світлана, якщо Вам нічого не сподобалося в Соло Піца, то навіщо Ви постійно відвідуєте (з ваших слів). На смак і колір товаришів немає. Їжа не смачна, офіціант, адміністратор "голимые". Тож бажаю Вам відкрити свій ресторан саме в Дрім Тауні. І щоб клієнти тільки до вас заходили.

Тамила

- 24 февраля 2012

Привіт. Я менеджер відділення "Solo Pizza" в ДримТауне. Просимо вибачення за існуючі недоліки. Подібних висловів ми в книзі скарг не знайшли. Але відгуки отсюдого теж будуть враховані. Наступного разу якщо вам не сподобається їжа - плюньте в неї. Не сподобається офіціант - плюньте в нього. Не сподобається столик - плюньте в нього. Не сподобається, що вам не подобається - плюньте на те що вам не подобається, що вам не подобається і відразу сподобається. Гаразд, Я прикалываюсь я не менеджер, мені просто нудно сижув твіттері і читаю подібне, вже все комікси перечитав, всі фільми переглянув і твіттер аккаунт - Pubs.org.ua привів мене сюди. Миленько. Окей. Загалом цемочки всім, піца найс.

Антон Кузнецов

- 8 июня 2012

Awful, жах! :-(
Піца холодна, pizza is a cold. :-(
Посуд/тарілки мокрі, plates are wet.
Їжа несмачна, food are untasty.
Замовлення принесли неправильно - зайвий торт, order brought wrongly - extra (non-ordered) cake.
Дуже дорого - 180 грн, але голодні залишилися, very expensive - 180 grn, but we both remained hungry.
холодний Чай і дуже маленький чайник, tea is cold and in very small pot.

Антон Кузнєцов
[email protected]

Алена

- 17 июля 2012

Соло Піца може і не саме фишенебелное заклад але те, що готують там погано це маячня. Персонал дійсно молодий досвід приходить поступово але вони прийшли працювати і працюють админестрацыя цілком компетентна, навіть уявіть Світла не тільки має поняття але і періодично виконує ці обязоности сама. На смак і колір товаришів немає.


Так до речі, якщо вам не сподобалося, може, проблема не в закладі а у вас особисто.

Татьяна

- 16 августа 2012

Я працюю в СолоПицце на  Чоколівському бульварі.


Півтора року тому стажувалася в ДримТауне. Знаєте, я розумію відвідувачів, які просять швидше все приготувати, але іноді це просто фізично неможливо. Коли у тебе висить п'ять-шість столиків і кожен що-то від тебе хоче - щось дозамовити, що-то швидше, щось прибрати - ти не встигаєш це все одночасно.


У нас на Чоколівці працюють старший зміни та офіціант. Офіціант - це я. Я намагаюся вам догодити у всьому. Якщо бачу, що можна пожартувати - пожартую, якщо ви серйозно і хочете, щоб я швидше звалила - я видам всю інформацію і піду. Але коли у нас повна посадка (а це 19 столиків на дві особи), мені вже не до всього цього. Я посміхнусь вам і втечі далі, тому як потрібно посміхнутися ще комусь. І я іноді втомлююся пояснювати, чому при такій кількості відвідувачів, піца і кухня готуються так довго. У нас один піци-пекар і один кухар. Адже вони теж люди.


Попрацюйте хоч трохи хоча б у нас, на Чоколівці (людей у нас не так багато-то і буває), зрозумієте, як це складно.

Екатерина

- 22 октября 2012

Піца смакота!

ЖЕНЯ

- 23 декабря 2012
22 грудня були в ДРІМ ТАУН з дитиною замовивши пицу МИСЛИВСЬКА принесли через 5 хв. дивно швидко ми обрадывались але коли побачили зверху товсто порезаную сиру цыбулю охренели і при цьому не пошкодувавши її, мало того так вони ще наваляли на пице 4 купки соусу САЦЕБЕЛІ офігєнно виглядало , сама заготівля вобще була испечена незрозуміло коли так як була сухою і дуже зажарена, ТАРІЛКИ БРУДНІ ДАЛИ , ВЗАГАЛІ НЕ ХОДІТЬ СЮДИ ЧИТАЙТЕ ВІДГУКИ ПРО ПІЦЕРІЯХ ЗАЗДАЛЕГІДЬ-ЩО Б НЕРАСТРАИВАТЬ СЕБЕ І ДИТИНУ.

Ника

- 5 января 2013
Останній раз були в піцерії Соло, десь півроку тому (в Глобусі з виходом на Банкову) . Піца просто супер. Смачний соус , багато начинки, гарне тісто, обслуговування на висоті! Знову відвідали цю ж піцерію 3.01.2013. Піца огидна!!! Тісто - сухар, в деяких місцях підгорілі! П'ять сантиметрів від краю - пусте тісто. У центрі начинки дуже мало. Соус "ніякої". Меню надмірно урізано - 85% піц з ковбасою, інших видів дуже мало - простіше сказати, що їх немає. Привітний Персонал - обслужили швидко і якісно. Мабуть змінився кухар. Дуже шкода, місце дуже подобалося! Тепер доведеться підшукати інше!!!!

Елена

- 5 декабря 2013
Це було щось з чимось!! Мало того, що таргани були майже у всіх стравах..обрахували і зверху нахамила адміністратор!, піца це окрема розмова. це скоріше ссохшийся корж з нальотом начинки...бульбашки по всій піці..отакий сухарики до пива (яке до речі недоливають, дешевше з собою принести). Підвівши підсумок - невиправдано завищені ціни для цього рівня закладу

Яна

- 7 декабря 2013
Доброго дня,хочу висловити свої негатвные емоції та відгуки. а також застерегти тих людей які сподіваються тут смачно перекусити або просто поласувати піцою. Так от зайшли з подругою,замовили піцу і чай, піцу принесли майже відразу-не гарячою,що насторожило. Продегустувавши шматочок я і моя подруга відчули пісок присутній у ній,спершу ми подумали, що просто що попалося-але далі було теж саме. Покликала офіціанта запитали що в піці у відповідь він тільки похитав головою. Ми почали далі расспробывать -але їсти було не можливо покликавши адміністратора-ми поскаржилися що в ній щось хрустить і відмовилися від піцци, вона єхидно посміхнулася і відразу скомандывала забрати її і замінити іншою, при цьому вона навіть не намагалася захиститися або заперечувати іхню провину(це було зрозуміло що вони не праві). А піца тим не менш стояла 89 грн і це за 500 грам.Платити такі гроші за таке якість це маячня. Вообщем настрій уже зіпсовано але ми всетаки вирішили почекати "заміну". Випивши вже давно чай минуло хвилин 30 але піцу нову так і не принесли-терпець урвався і ми сказали що оплатимо тільки за рахунок чай пішли голодні і вже без настрою. Люди я в такому закладі вперше і більше ніколи не піду і всім не раджу!

Elaine

- 24 апреля 2014
НЕ ХОДІТЬ В СОЛО ПІЦУ! Вчора вечеряла з друзями в Соло на Сагайдачного. Піца була недожареная, а тортик на десерт взагалі несвіжий, в загальному, проблем з травленням уникнути не вдалося! Так, ще і "добрий" персонал відкрив вікно так що видно прямо по спині, перерь ще й не обернутися і не нагнутися!

Карина

- 10 августа 2014

Соло Піцца сама гірша піцерія,там не тільки готують погано,а ще й коли з собою береш піццу,сюрпризи в коробки добавляють,у вигляді смажених тарганів!!!
Бачу тут офіціанти ссилаються на ті що багато людей,важко,і т. д. тому і погано обслуговують,але як на мене це повна фігня...Сама працювала 3 рокі офіціанткою,і не залежно від того скільки людей,ти завжди маєш посміхатись,і обслуговувати гостей закладу на 100%.А якщо не виходить,то не треба й потикатись на таку роботу,щоб людям настрій псувати.А тим більше працювати в такому чудовому" переповненому тарганами закладі! НІКОЛИ НЕ ХОДІТЬ В СОЛО ПІЦЦУ,ЯКЩО ХОЧЕТЕ БУТИ ЗДОРОВИМИ І В НАСТРОЇ!!!! Доречі намірена звертатись у відповідні органи,і буду намагатись зробити все,щоб цей заклад зачинили!!!

Алиса

- 8 декабря 2014
Як раз на днях були в цій піцерії в Дриме. Досі не можу відійти від якості продукції, яке додали в піцу. Отруїлися всією родиною. Не ведіться на різні акції і знижки та краще обходьте цей заклад!

Руслана

- 13 декабря 2014
Мене просто вражають люди які не розуміють,що таке працювати у закладах подібних до Соло.Як то кажуть "Спочатку спробуй сам,а потім засуджуй".Хлопці та дівчата які там працюють всяко намагаються Вам догодити але деякі цього не помічають.Повірте коли повна посадка то важко за всім слідкувати.А на рахунок тарганів,то вони є по всьму Дрімі і це не лише проблема Солло,а й всього ТЦ.Щоб їх вивести повністтю потрібно зачиняти увесь ТЦ,а цього ніхто робити не буду,зрозуміло по якій причині,тому ми намагаємося всяко з цим боротися і бувають нюанси альо дуже рідко.Ви навіть не уявляєте яких зусиль докладає увесь працюючий персонал щоб Вам догодити,потрібно це цінувати.Якщо ж Вам не подобається то просто не приходьте "На смак і колір товаришів немає".

Вика

- 7 февраля 2015
Не смачно. Брудно. Не піца , а гавнишко. Обслуговування найгірше в Києві ! Сервісу нуль! Поважаючий себе людина туди явно не піде вдруге.... керівництво явно або не бачить усіх проблем або неприборкане в ресторанному справі... погано - нічого не сказати...і не треба говорити про повні посадки, в сушие ,наприклад, в тому ж Дриме, картина явно краще....

Антон

- 15 марта 2015
Фууууууууууууууууууууууууууууууу сама СМАЧНА піца яку я їв когданибуть!!!!! доставка довго !!!!!!!!!! Не смак, а просто КИСЛЯТИНА !!!!!!!!!! ВОНЮчяя фууууууууууууууууууууууууууууууууууу !!!!!!!!

Олег

- 15 марта 2015
ЛЮди не заказуйте тут піца кисла і вонючяя !!!!!!!!!

Ян

- 11 апреля 2015
Закладу у Дрім Тауні 2 на другому поверсі огидне. Їжа не сперечаюся смачна але персонал і директор жахливі як в обслуговування так ще й хамлят відвідувачам я не скільки разів кликав дитеркора або адміністратора але комне не хто не підійшла й так не скільки разів це було 20.03.2015 шановні поміняйте весь персонал будьте так ласкаві. З повагою. Ян Бочкарьов

Филлип

- 12 апреля 2015
здраствуйте, я був у вас не дановно в Соло Піці в Дриме 2 на другому поверсі. Мені все сподобалося і донечка була захваті і я був приємно вражений відносин вашого нового адміністратор. Спочатку вона привіталася запропонувала меню і після цього вона настільки заграла мою доньку що донька по догляду запитала ( ми прийдемо ще?) Спасибі що у вас така чудова адміністратор на мою звуть Юлія.

Рапан TV

- 4 июня 2015
Зробили замовлення 4-х піц і зняли все це на відео, подивитися можна тут>> https://www.youtube.com/watch?v=4RZ6slNzUC4

Катя

- 7 сентября 2015
Скажіть будь ласка офіціанти скільки маєте за місяць ? хочу влаштуватись туди офіціанткою і вагаюсь

Женя

- 7 сентября 2015
Я взагалі не любитель писати коментарі. Але за таке обдурювання вже е просто немає слів. Замовляв піцу в 3 години ночі, гуляли з друзями. Нам привезли без здачі, але то таке вирішуюче. Але це не піца – це ДВА СУХИХ КОРЖІ І ЗВЕРХУ НАТРУСИЛИ ДОБАВОК, які прохали замовити таке враження, що її приготували ще вдень, це просто жах. Настільки смачною маячні я ще не перебував.

Светлана

- 9 сентября 2015
Живемо поруч з Дрим2 і частенько ходимо в Соло-піцу. Нам, загалом, подобається, піца смачна. Якось зайшли в соло-піцу в Дрим1 на 3м поверсі і я помітила, що в Дрим1 начинки кладуть побільше, ніж у Дрим2, тому піца в Дрим1 смачніше, ніж в Дрим2. Обслуговування приблизно однакове, раз на раз не доводиться, але в цілому - нормальне, не помічали, що офіціанти хамлять, принаймні з нами завжди ввічливі. Спасибі.

Залиште свій відгук:
Конфіденційно! Підпишіться на повідомлення.
   Стань пользователем Pubs.org.ua

Рекламодавцям       Пешие походы и путешествия © 2010 - 2024. Всі права захищені. Pubs.org.ua Напишіть нам       Шукаємо модераторів