Мережа "Pees Boy Club" →  Кафе-бар "Beck’s Beerloft"

WiFi, ТБ, великий екран, оплата кредитною карткою, трансляція футбольних матчів,

Кафе-бар "Beck’s Beerloft"

Україна, Київ, Велика Окружна, 4
+38 (044) 596 19 71
Веб-сайт
Некурящі зали    Парковка    Бронювання


Кухні:
  європейська, китайська, італійська,
Час роботи кафе-бару:
ПН-ВС: 11:00-до последнего клиента



«Beck’s Beerloft» — це мережа сучасних пивних кафе від бренду Beck’s. Стиль життя «Beck's Beerloft» такий же динамічний, як і у його відвідувачів – людей, які живуть в ногу з часом і мають смаком до життя. Адже «Beck's Beerloft» – це і є ключ до смачного життя! 



Кожен із закладів мережі «Beck's Beerloft» являє собою ідеальне місце для гарного відпочинку, причому у зручному для вас форматі. Тут можна перекусити, так і грунтовно підкріпитися, можна подивитися футбольний матч великою компанією, а можна прийти на сімейну вечерю. Тим більше що вибір страв у «Beck’s Beerloft» воістину великий – в тутешньому меню представлені найбільш популярні страви кухонь зі всього світу. Ну а демократичні ціни і відмінний сервіс – це відмінний привід побувати тут не раз!



Інтер'єр «Beck’s Beerloft» в ТЦ «Променада Парк» на Великій Кільцевій, 4, витриманий у стилі, який є спільним для всіх закладів Beck’s поєднує в собі темні тони і контрастні вставки. Також заклад відрізняє висока місткість (140 осіб), затишна літня площадка, окремий зал «Піца & Паста», де готують домашню пасту, і випікають піцу у відкритій печі, а так само запальні танці по п'ятницях під акомпонімент кращих кавер-бендів столиці!


Читати все...
Рейтинг: / 10. Голосов: 0

  Посещено - Вы первый!
  Хочу пойти! - Вы первый!

Поделитесь кафе-баром с друзьями:



Поблизу:

Їдальня "Еврохата"
Україна, Київ, Тулузи, 1
+380 (44) 274-97-34

Суші-бар "Якитория"
Україна, Київ, Велика Окружна, 4
+38 044 596 19 66


Відгуки про кафе-барі "Beck’s Beerloft":

Поки що немає жодного відкликання. Будьте першими!

Залиште свій відгук:
Конфіденційно! Підпишіться на повідомлення.
   Стань пользователем Pubs.org.ua

Рекламодавцям       Пешие походы и путешествия © 2010 - 2024. Всі права захищені. Pubs.org.ua Напишіть нам       Шукаємо модераторів