Мережа "Сілін" →  Ресторан "Силин"


Ресторан "Силин"

Україна, Київ, Декабристів, 3
(044) 494-02-79
WiFi    Курці зали    Некурящі зали    Парковка    Бронювання

Час роботи ресторану:
ПН-ВС: цілодобово

Рейтинг: 10 / 10. Голосов: 2

  Посещено - Вы первый!
  Хочу пойти! - Вы первый!

Поделитесь рестораном с друзьями:


Поблизу:

Fast Food "McDonald's"
Україна, Київ, просп. Бажана, 3

Паб "У кружки"
Україна, Київ, Декабристів, 12/37
+38 (044) 563 54 09

Піцерія "Оливка"
Україна, Київ, Декабристів, 3
+380 (44) 499-21-28


Відгуки про ресторані "Силин":

Таня

- 16 ноября 2011

крила (в меню вони були цілком і без соусу), принесли порубані і з соусом, крила замовили маленьку порцію за 50 гривень, а в меню написали велику за 68. Зауважте, в меню крила внесли, хоча я сказала, що це не те, що я замовляла і не їла їх. Сиділи в підвалі в монгольському залі, там не курять, але приміщення чомусь провонялось сигаретами. Попросили рахунок, чекали-чекали, вирішили піднятися до бару, розплатитися і йти, але офіціанта там не було. З барменом і іншим офіціантом почекали нашого офіціанта, з яким ми розминулися, т. к. в підвал два входи. Офіціант вирішив з нами поговорити відверто і сказав: Йой! А я думав, що ви через чорний вхід вже чух-чух!.Ви знаєте, тільки коли я вийшла на вулицю у мене виникло питання: а чому я промовчала???? Мабуть в буді, в якій ми сиділи було замало повітря і мізки трохи перестали думати. В закладі з китайською кухнею немає елементарного: звичайного зеленого чаю! Є з саусепом, м'ятою і жасмином, тобто дешеві ароматизовані чаї. Загальне враження від закладу огидне, таке відчуття, що це завжди був гендель, а вчора вони поставили дешеві ширми, прибили на стінки ковролін і стали гордо називатися рестораном. Вибачте за таку подробицю, повернулися ми з "Силіна" годину тому, а чоловіка вже 10 хвилин так сказати "погано".

Александр

- 7 марта 2013
Були з друзями ми ще до нового року. Не знаю,кого що вразило...З чого почати,почнемо з плюсів і шкалою в низ.1-кухня,та вона прекрасна на 4+....Персонал 4 Інтер'єр трохи застарів 3...Начальство!!!Ось Воно нас і здивувало п'яний адміністратор(дівчина Карина)і сестра директор ресторану...Жіночий туалет з неймовірною смородом!!!!І п'яний китаєць з компанією,який з початок на весь ресторан кричав,а потім і до дешевого караоке добрався...Вообщем це все засмутило!!!!ЦЕ ТАК ЗВАНЕ ЗАКЛАД НЕ НАЗВАТИ РЕСТОРАНОМ!!!!Ревізор за ним плаче)))

- 6 марта 2014
Мені ресторан сподобався, дуже затишно, а якщо спуститися вниз, там будуть не звичайні столики, як скрізь, а такі монгольські юрти, я не знаю як воно називається. Саме те для романтичної атмосфери.
Великий плюс у тому, що там немає гучної музики, в основному лаунж, і можна спокійно поговорити. А то під ор Орбакайте, як у деяких закладах, їжа не лізе в горло.
Дуже раджу качку в пиві, коштує вона 80 гривень, але порції вистачає на двох людей. Оригінальна Подача, ставиться посеред тарілки чарка з пивом перевернута, поступово житкость випливає, маринуючи качку. Загалом, це незабутньо, варто спробувати.
На Харківському взагалі біда з ресторанами, а Сілін трохи скрашує прогалини з публічним життям.

Алена

- 12 мая 2014
Загальне враження позитивне.
Плюси: смачне і різноманітне меню, оперативність в обслуговуванні, затишна атмосфера.
Мінуси: суттєвих не знайшла

Залиште свій відгук:
Конфіденційно! Підпишіться на повідомлення.
   Стань пользователем Pubs.org.ua

Рекламодавцям       Пешие походы и путешествия © 2010 - 2024. Всі права захищені. Pubs.org.ua Напишіть нам       Шукаємо модераторів